Super User

Super User

Morbi ut sapien. Morbi arcu mauris, suscipit congue, placerat sit amet, suscipit a, ante. Donec aliquet dui ac nunc. Mauris magna quam, aliquet quis, viverra eu, fringilla eget, purus. Donec tristique pretium sem.

Marți, 08 Martie 2016 17:11

Excursii delta

Tarife pentru excursii delta

Delta Dunarii, spatiu de poveste

Delta Dunarii este categoric un spatiu de poveste , un taram initiatic, care nu isi lasa deslusite misterele si potecile fabuloase oricui tentat sa incerce excursii delta. Ca in toate cazurile de acest gen, este nevoie de o calauza, de cineva familiarizat cu locurile, cu natura. Cineva care stie sa vada fara sa deranjeze, sa auda fara a fi auzit, sa simta! De aceea in delta nu se vine oricum, nu se poate face gratar pe capota masinii si nu se poate asculta muzica poluand sonor. Pentru ca muzica naturii este aici invaluitoare si suficienta. Este tot ceea ce simteai difuz ca iti lipseste. Te va implini. Insa trebuie sa fi deschis, receptiv. Este o informatie holista care nu se percepe cu organele de simt... ea vorbeste direct sufletului.

 Va asteptam cu placere...

Va promitem ca de la noi veti pleca imbogatiti sufleteste si cu experiente minunate pentru ca delta are cate ceva de oferit fiecaruia. Iar noi incercam sa compensam latura materiala, chiar daca de multe ori aceasta este trecuta in plan secund si chiar nu conteaza in fata bogatiilor naturii. Exista totusi anumite obisnuinte si dorinte care tin de societatea in care ne desfasuram si care, de cele mai multe ori, actioneaza constrangator.

in Aqua Villa!

excursii delta